14 september 2019

Welkom

The Journey

“The Journey” is een Reis naar binnen, waarbij je op zoek gaat naar de oorzaak van lichamelijke- en of emotionele klachten in je leven.

Het is een krachtige methode om problemen op te lossen. Het is een zelf genezings methode die je emoties en daarmee samenhangende herinneringen naar boven doet komen. Daarmee ga je een proces aan van zo’n twee uur.

Een emotie is pure energie die je in je lichaam kan voelen. Blijf je met al je aandacht bij die plek terwijl je er acceptatie naartoe ademt en je blijft ontspannen, zal je merken dat de emotie vrij snel oplost. Via het ervaren van die emoties die de energie in je lichaamscellen in het verleden hebben geblokkeerd, krijg je toegang tot je werkelijke zelf, je BRON: Liefde , Licht, Vrede, Eenheid, Alles, Vreugde, Geluk …………VRIJHEID.

Heel vaak in je leven ga je voorbij aan je emoties, of ben je niet in staat om ze te voelen. Het onderdrukken van je emoties begint al vroeg in je leven en vaak gebeurt het onbewust. Misschien omdat je van jezelf groot en sterk moet zijn, of het wordt weggewuifd door anderen, of je voelt je niet veilig om je emoties te laten zien, of omdat je niet weet of bang bent wat de gevolgen zullen zijn als je ze uit.

Er is een groot verschil tussen het naar buiten uiten, inslikken of het bewust ervaren van de energie van de emotie in je lichaam. E-Motie energie in beweging.

Herinneringen aan heftige emotionele gebeurtenissen die je niet verwerkt hebt, hebben zich vastgezet in onze cellen. Ons geheugen zit namelijk niet alleen in onze hersenen, maar is ook in onze lichaamscellen opgeslagen.

Tijdens je “Journey” werk je met een herinnering die omhoog komt in het proces en die we volledig uitwerken tot je tot vergeving komt vanuit het diepst van je hart. Je hebt meer inzicht en bewustzijn gekregen in de gebeurtenis en je kan hem echt loslaten op het diepste niveau. Je cellen laten die opgeslagen herinnering los en alles wat ermee te maken heeft, wordt lichter. De energie kan weer vrij stromen! Dat merk je door de hoeveelheid afvalstoffen die het lichaam verlaten en zelfs op lichamelijk niveau kunnen ziektes genezen of verbeteren.

De duizenden testimonials bewijzen dat je zelfs van ernstige ziektes kunt genezen. Of dat gebeurt is aan genade! Niemand weet wat jouw weg is in dit leven. Je krijgt zeker een gevoel van bevrijding die blijvend is voor hetgeen je verwerkt hebt. Zie testimonials.

Andere nog onderdrukte opgeslagen emoties en herinneringen kunnen naar boven komen om ook los gelaten te worden.  We hebben een leven lang al heel wat in onze rugzak gestopt. Met de innerlijke Reis kan je die uitpakken, één voor één loslaten en het goede bewaren.

Zo leer je steeds sneller in je BRON te komen. Het gevoel van vrijheid wordt steeds groter. Je ervaart dat je zelf invloed hebt.

In het hart van je bestaan is er altijd liefde, vrijheid, vrede, licht, vreugde en stilte.

Als jij het wilt, kan ik jou helpen daar te komen en negatieve oordelen en pijn uit het verleden los te laten. En je leren om er zelf mee aan het werk te gaan. Dit is een weg naar werkelijke verandering in je leven.

Ook kan je het volgende overwegen.

The Journey heeft 3 daagse seminars waar je diepgaande ervaringen opdoet met het hele proces, het ondergaan en geven. Het ervaren geeft je de veranderingen waar je naar op zoek bent, alleen lezen en met je hoofd bezig zijn, houd je vast in oude patronen.

Met de volgende link kan je rechtstreeks naar de pagina met events van The Journey. https://mw106.isrefer.com/go/jiae19/Cecile/

Met deze link kunt u een gratis e-book van de The Journey downloaden. https://mw106.isrefer.com/go/ebook/Cecile/

Kevin Billet heeft het boek “Licht in het hart van duisternis “geschreven. Een weg uit de depressie waar veel mensen mee kampen. Een bijzonder boek en zeer hoopvol voor de mensheid en daar zeg ik niets teveel mee. Gezien de werkelijk duizenden testimonials en contacten met mensen die ikzelf heb. Geen loze beloften als je bereid bent er werkelijk voor te gaan. Die blijvende verandering wens ik iedereen toe.