STOP HET GEVECHT MET VOEDSEL

Ben jij iemand die al vele diëten en menig fitness programma’s gevolgd heeft?

Met veel enthousiasme en zelfs doorzettingsvermogen deze hebt gedaan om dan te merken dat je toch weer terugvalt in oude patronen en verslavingen of hoe je het wilt noemen? JOJO effect.

Dan nodig ik je uit om een traject te volgen van ongeveer 5-7 sessies van 1 tot max. 2,5 u. Daarnaast is het de bedoeling dat je elke dag tijd en aandacht neemt om je ervaringen op te schrijven. En aan het eind een verslagje te schrijven van de veranderingen in je leven. Die wil ik dan mogen publiceren in overleg met jou natuurlijk.

Wat gaan we doen? We gaan terug naar de wortel van het probleem en die ligt in de kleine en grote traumatische onverwerkte ervaringen uit je jeugd. Daarop is je uiterlijke gedrag gebaseerd. Dat gedrag verandert vanzelf als de onderliggende oorzaak is aangepakt. Zo eenvoudig is dat. Ik vraag je dat je er echt voor gaat.

Én emoties zijn puur energie niet meer en niet minder en die kan je ervaren in je lichaam, in je maag, buik, keel, borst. Waarschijnlijk herken je dat wel. Die energie gaan we echt voelen, aandacht is daarop gericht. Het mooie is dat die E-motie(E van energie- motie van beweging) vanzelf verandert en zo val je uiteindelijk na een aantal lagen van emoties in je bron. Dat is wie je werkelijk bent. De vrijheid, liefde, ruimte, vrede, Alles. Dan komt er een prachtig proces waarin we de oude herinneringen kunnen oplossen waardoor de blokkade of het bouwwerk van wie je dacht te zijn instort. Zo wordt je steeds vrijer en meer jezelf. Elk proces lost een stukje op. Je lichaam geeft vanzelf die stukken aan waar jij op dat moment aan toe bent, zelfs daar hoef je niet over na te denken. In het proces kan je je helemaal overgeven aan wat is.

Cecile