18 augustus 2015

Ervaringen van anderen

Een Reis naar binnen.

Ik ben mijn helende reis begonnen half februari 2015, nadat ik hem gewonnen had op een beurs. En wat ik precies bij een helende reis kon verwachten dat wist ik niet. Dus ik kwam vrij blanco bij Cecile aan.

En wat was mijn eerste reis heftig (voor mij). Na jaren doorgegaan te zijn met alles, zonder echt tijd voor MIJ te nemen confronteerde mijn Reis mij daarmee. En ik werd dan ook gedwongen om tijd voor mij te maken.

Inmiddels leven we in augustus en begint mijn leven weer doel te krijgen. Na meerdere mooie helende reizen met Cecile komt er weer een doel in mijn leven. Ik ben mij bewust geworden van wat ik graag wil in mijn leven.

Ik maak tijd voor mij, ik doe dingen waar ik blij van word. Ik ga terug naar mijn oude beroep van gastouder, want na een jaar van wat anders doen, heb ik ontdekt dat ik toch wel erg graag met kinderen werk.

Ik ben ook begonnen met massages geven omdat ik ook ontdekt heb dat ik blij wordt van mensen een massage geven.

Ik krabbel langzaam op uit mijn Burn-out en mede door de Helende Reizen kom ik erachter wat ik graag doe.

Dank je wel Cecile voor de fijne Reizen en gesprekken.

Wat anderen zeggen.   https://mw106.isrefer.com/go/JTVde/Cecile/

Geef een antwoord